"Ik moest haar kussen": Donna en Jimi maar ook Nico en Laure gaan voor hun connectie

"Ik moest haar kussen": Donna en Jimi maar ook Nico en Laure gaan voor hun connectie

De eerste intieme kussen tussen Nico en Laure & Donna en Jimi

"Ik merk veel meer fysieke aantrekkingskracht.. Ik zat recht voor haar in haar ogen te kijken, ik kon het gewoon niet stoppen. Ik moest haar gewoon kussen. Ik kon me niet inhouden." Jimi is stapelzot van Donna, maar ook zij kan het niet meer verbergen.

In de mannenvilla zoeken Nico en Laure ook steeds meer elkaars gezelschap op. "Als je interesse heb in een persoon, dan ga je dichterbij komen. En dan gebeuren er automatisch aanrakingen, dat is gewoon leuk." Ook Laure en Nico gaan een stapje verder in hun connectie samen. "We hebben het eerste officiële kusje gegeven", lacht Laure. Nico en Laure tillen hun prille verliefdheid naar een hoger niveau. Maar dat blijft niet zonder gevolgen...

Temptation Island: Love or Leave, vrijdag om 20u35 op Play5 en GoPlay.be

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde