"Ik ben zoals een slang die wacht om het muisje te pakken" - Jolyn

"Ik ben zoals een slang die wacht om het muisje te pakken" - Jolyn

Morgen in Temptation Island

Dag twee op Temptation Island. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner, wakker op een prachtig resort dat zij delen met 10 verleidelijke singles. Vandaag gaan ze voor het eerst op single-date met de vrijgezelle dames en heren.

Op de eerste avond in het mannenresort werden de mannen hartelijk welkom geheten door de tien single dames. Luc wil in Thailand aan de lijve ondervinden hoe sterk zijn relatie is en feestte er duchtig op los. Ook Marvin had weinig last van koudwatervrees. Hij trok op avontuur in de zee, maar over wat daar nu precies gebeurde, liggen de meningen uit elkaar.

Vrijgezel Shane heeft zijn pijlen op Louise gericht en Luc mag op date met Jolyn, de single die op Temptation Island is “om het hartje te breken”…

Temptation Island - Morgen om 21u bij VIJF 

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde