"Ik ben veel gelukkiger nu. Het plaatje klopt."

"Ik ben veel gelukkiger nu. Het plaatje klopt."

Morgen op VIJF

Sharon is een prachtige jonge vrouw. Ze heeft samen met haar vriend Dietrich drie schatten van zoontjes. Op het eerste gezicht heeft Sharon een perfect leventje. Maar niets is minder waar. Sharon is al bijna 15 jaar diep ongelukkig. Ze heeft gewoon geen borsten; ze heeft die ook nooit gehad, zelfs niet tijdens haar zwangerschappen. En dat bezorgt haar een verschrikkelijk complex. Sharon voelt zich geen vrouw en is jaloers op vrouwen die wél rondingen hebben. Ook haar gezin lijdt onder haar complex: de kinderen moeten alleen met papa gaan zwemmen, Sharon blijft gewoon in de cafetaria zitten. En ook op vakantie gaan is bijzonder moeilijk... want Sharon kan het zich niet voorstellen dat ze in bikini over het strand zou moeten lopen. Kan Sharon door een borstprothese eindelijk borsten krijgen? Kan ze zich eindelijk vrouw voelen? Kan ze haar schaamtegevoel opzij zetten voor zichzelf, haar man én haar kinderen?

Sofie is 29, maar ze is nog altijd single. En daar zit haar onderlichaam absoluut voor iets tussen. Sofie heeft, in tegenstelling tot haar zus Stefanie, de benen van haar grootmoeder geërfd. Zelfs als kind al had ze ontzettend zware benen, waardoor ze zich anders voelde. Omdat het over genetisch vet gaat, is er bovendien niets dat Sofie kan helpen. Sporten, fitness, dieet... het maakt alllemaal niets uit. Sofie lijdt ontzettend onder die genetische afwijking. Ze vindt moeilijk kleren, ze draagt nooit rokjes, ze kan zelfs geen laarzen aankrijgen. Bovendien schaamt ze zich zo erg dat ook haar sociale leven eronder lijdt. En het is dus ook de reden waarom ze geen vriendje heeft. De enige oplossing voor Sofie, ook al is ze dan nog zo jong, lijkt een medische oplossing. Maar... kunnen de dokters het vet uit haar benen wel operatief verwijderen? Kunnen ze Sofie een nieuw leven bieden?

De voorlopig laatste aflevering van Complex - morgen om 20u35 op VIJF.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde