"Ik ben er klaar mee."

"Ik ben er klaar mee."

Het eerste en meteen bewogen kampvuur, morgen in Temptation Island

Dag 4 op Temptation island en de koppels zitten te popelen om beelden van elkaar te zien tijdens het eerste kampvuur. Bij Niels neemt de angst toe: hij vreest dat de stoere Alex zijn Rosanna doet bezwijken met zijn uiterlijk en vlotte praatjes. Ook Jefferson is er niet gerust in: verleider Ken heeft het op zijn Lize gemunt en zal al zijn charmes gebruiken om haar voor zich te winnen. Voor Herbert is het een allesbepalend kampvuur: als hij vanavond slechte beelden ziet van zijn Jolien, gaat hij verder als vrijgezel. Ook Merijn heeft last van stress en hoopt dat Lisa zich even strikt aan de afspraken heeft gehouden als hijzelf. Bij de vrouwen groeit het verlangen om hun vriendjes terug te zien. Maar bij het zien van de eerste beelden, lopen de emoties torenhoog op en lijkt voor sommigen alle hoop al meteen verloren...

Temptation Island - Morgen om 21u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde