Huisdokter Michèle zet Roel en haar beste vakmannen opnieuw in

Huisdokter Michèle zet Roel en haar beste vakmannen opnieuw in

Nieuws seizoen van De Huisdokter

Alleenstaande mama Marianne (31, thuiszorgkundige) woont samen met haar twee dochtertjes Elyna (9) en Alysha (6) in haar ouderlijke woning in Mechelen. Na het overlijden van Marianne’s moeder, erfde ze samen met haar broer het huis. Zo’n drie jaar geleden besloot zij om er ook effectief te gaan wonen.

Maar vandaag mist ze haar Antwerpse vrienden. De band met het mooie Mechelen, waar ze haar kinderjaren doorbracht, is verdwenen. Er zijn voor Marianne dus nog weinig redenen om in Mechelen te blijven. Daarom maakte ze de moeilijke beslissing om het ouderlijk huis te verkopen. Helaas tot nu toe zonder succes, want na 6 maanden is het pand nog steeds niet van de markt. En de tijd dringt. De dochters zitten al op een Antwerpse school en dat resulteert in lange dagelijkse autoritten.

De woning in Mechelen ziet er nog exact uit zoals ze in de jaren ’90 volgens de smaak van mama werd gerenoveerd. Helaas was dat toen al redelijk ouderwets. En Marianne deed er zelf nog een schep bovenop met de keuze van de meubels. De donkere houten kasten en de tafel in de woonkamer brengen de middeleeuwen in huis. De ‘rustieke’ bloembakken met bijbehorend Oosters beeldje, zorgen voor een allesbehalve Zensfeertje. En dan hebben we het nog niet over de boekenkast die een rechtstreekse doorgang naar de buurman verstopt.

Zoveel woningleed kan Huisdokter Michèle niet aanzien. Daarom zet ze Roel en haar beste vakmannen in, om in no-time een indrukwekkende verjongingskuur door te voeren.

De Huisdokter - Vanaf morgen om 21u30 bij VIJF

Probeer jij al maanden tevergeefs je woning te verkopen? De prijs zit goed en er komen genoeg geïnteresseerden over de vloer, maar je hebt nog geen enkel bod mogen noteren? Dan is het hoog tijd voor een bezoek van huisdokter Michèle Van Sebroeck en Roel Vanderstukken. Zij weten elk doodgewoon Vlaams huis om te toveren tot de crème de la crème van de vastgoedmarkt.

De Huisdokter brengt dit voorjaar heel wat originele en haalbare tips om van elke woning een droomhuis te maken.

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde