Hoe zou het nog zijn met de ex-deelnemers van Blind Gekocht?

Hoe zou het nog zijn met de ex-deelnemers van Blind Gekocht?

Jani gaat bij hen langs in Blind Gekocht: Jaren Later.

Binnenkort neemt Jani Kazaltzis het roer over van Kobe Ilsen in het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar hoe zou het nog zijn met de koppels uit de voorbije drie seizoenen? Geen betere manier voor Jani om zich in te werken dan te beginnen bij het begin. In Blind Gekocht: Jaren Later blikken we bij Play5 vanaf dinsdag 15 maart in drie afleveringen terug op de kandidaten van de voorbije seizoenen. In de eerste aflevering, keren we terug naar het allereerste seizoen van Blind Gekocht.

Bart Appeltans: "Die woning die zij in hun hoofd hadden, dat bestaat hier niet in België."

Zes koppels gaven in het eerste seizoen al hun spaargeld af aan makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans, met de hoop dat zij hun woondroom konden waarmaken. De experten vonden voor iedereen een huis, maar is het de droomwoning waar de duo’s zo naar verlangden? Bart en Béa zijn enorm benieuwd hoe het drie jaar later met hen gaat.

Jani blikt ook terug bij Anton en Roxane, een jong koppel uit het Waasland. Zij wisten perfect wat ze wilden: een huis met veel hoekjes en kantjes. Ze gingen op zoek naar hun eigen 'Villa Kakelbont', de woning van Pippi Langkous. Maar bij de eerste kennismaking met het huis dat de experten voor hen gekocht hadden, waren ze niet overtuigd. Kreeg het huis een nieuwe make-over of zijn Anton en Roxane blij met hun eigen 'Villa Kakelbont'?

Blind Gekocht: Jaren Later - vanaf dinsdag 15 maart op Play5

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde