Hoe lang kan Chloë het sobere kloosterleven nog aan?

Hoe lang kan Chloë het sobere kloosterleven nog aan?

Oh My God - Morgen om 20u35 bij VIJF

Diep in Vlaams-Brabant leven vijf zusters een teruggetrokken bestaan. Vol gebed, stilte en vrome gedachten. Voor het eerst openden zij de deuren van hun klooster voor vijf hopeloze partygirls. De jongedames vertrokken op spirituele zoektocht, zonder te weten waar naartoe, en kwamen terecht in een bijzonder streng slotklooster.

De partygirls maakten verrast kennis met hun religieuze roommates. Het sobere kloosterleven is een kleine shock: het leven op een regime van ‘vroeg opstaan’, ‘ingetogen gebed’, ‘volgzaam luisteren’ en: ‘vroeg onder de wol’ blijkt niet voor iedereen een godsgeschenk te zijn.

Temptation verleidster Chloë is de stilte beu en wil naar huis. Moeder Overste probeert een liefdevolle tegenaanval te lanceren, maar Chloë laat deze kelk met veel plezier aan zich voorbij gaan.

De Zusters willen de andere vier meisjes laten voelen hoe het is om te leven zonder kredietkaart of kledingbudget. Gediplomeerde Shopping Queens Lana en Zoë krijgen de opdracht een handje toe te steken bij de kledingbedeling en dat is even schrikken voor wie leeft tussen de Prada’s en de Gucci’s. Yasmine en Kyara helpen met de verdeling van het voedsel, op hun manier.

Terwijl de meisjes struggelen met een reality check, voert Chloë in het klooster een harde strijd met zichzelf...

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde