Het gaat er hevig aan toe in de eerste aflevering van Celebs Gaan Daten.

Het gaat er hevig aan toe in de eerste aflevering van Celebs Gaan Daten.

Vanaf morgen openen Jani en Goedele de deuren van hun celebrity datingbureau in Celebs Gaan Daten.

Onze vijf celebs maken zich op om de partner van hun dromen te vinden en dit met de hulp van niemand minder dan Goedele Liekens en Jani Kazaltzis. Een portie zelfvertrouwen is zeker nodig wanneer ze een zaal vol onbekende mensen binnenlopen.

"Je komt op een feestje als celebrity en denkt: iedereen wil een foto van mij, maar niemand wil mijn lief worden" aldus Jani.

Elk hebben ze zo hun eigen voorwaarden en voorkeuren waaraan een man of vrouw moet voldoen. "Ik wil niet iemand die ook zo in de spotlight staat als ik, liever wat lowkey."

De kijker volgt alles op de voet en op het einde wordt de balans opgemaakt: bloeit er iets moois voort uit de dates of blijven ze single?

NIEUW vanaf vrijdag 25 oktober om 20u35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde