Het eerste kampvuur – Morgen in Temptation Island

Het eerste kampvuur – Morgen in Temptation Island

Belgie-Nederland: 0-2?

Haroon en Regilio zijn erg teleurgesteld in het gedrag van de Vlaamse mannen. Wat hen betreft ligt België inmiddels uit het WK Temptation: volgens hen schonden zowel Luc als Marvin de regels. België – Nederland, 0-2.

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. Maar wel op een heel bijzondere manier: morgen worden zowel de mannen als de vrouwen namelijk geconfronteerd worden met de beelden van hun partner tijdens het eerste kampvuur. En die beelden, die liegen er niet om…

Temptation Island – Morgen om 21u bij VIJF

 

Contact us
About Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde