Grey's Anatomy is vanaf morgen terug met nieuwe afleveringen en het dramatische afscheid van dokter Alex Karev

Grey's Anatomy is vanaf morgen terug met nieuwe afleveringen en het dramatische afscheid van dokter Alex Karev

Maar VIJF verwelkomt ook vijf jonge verkleegkundigen in de nieuwe reeks Nurses

VIJF brengt vanaf morgen opnieuw ontspannende dates met de dokters van Grey’s Anatomy in nieuwe afleveringen van de populaire reeks, en we maken ook kennis met vijf jonge verpleegkundigen in de gloednieuwe dramareeks Nurses.

Fans van Grey's Anatomy zullen er zeker en vast niet op zitten wachten: morgen nemen we afscheid van een van de laatste originele castleden van de langstlopende ziekenhuisserie. Na 16 seizoenen is het jammer genoeg tijd om vaarwel te zeggen tegen dokter Alex Karev.

 ‘Bedankt om Alex Karev het mooiste einde te geven. Voor mij persoonlijk was het de beste optie dat Karev zou terugkeren naar het begin. Het is een eerbetoon aan de prachtige eerste jaren en aan de geweldige cast die een ijzersterke basis voor de reeks creëerden', aldus Ellen Pompeo (Meredith Grey).

Na het vertrek van Izzie, George, Cristina en veel andere populaire personages is het nu de beurt aan Alex Karev. Eindelijk krijgen we duidelijkheid over zijn exit. Dit doet hij aan de hand van vier brieven aan belangrijke mensen uit zijn leven: zijn echtgenote Jo, Meredith Grey, Miranda Bailey en Richard Webber. 

De dramatische exit van dokter Alex Karev laat niemand onberoerd. We genieten in de laatste afleveringen nog van zijn meest memorabele momenten uit de ziekenhuisserie. Maar niet getreurd: de good looking dokters uit de nieuwe reeks Nurses zullen je nadien met veel plezier opvangen.

Nurses draait om Grace, Ashley, Keon, Nazneen, Wolf en hun patiënten, de jonge verpleegkundige aan de frontlinie van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto. De vijf staan aan het begin van hun carrière op de Eerste Hulp van het St. Mary's ziekenhuis. In deze hectische omgeving, waarin ze hun levens wijden aan het helpen van anderen, leren ze elkaar en zichzelf kennen.

Op hun eerste dag is het meteen hard werken voor de vijf verplegers. Het ziekenhuis wordt overspoeld met slachtoffers van een aanslag met een bus.

Grey's Anantomy & Nurses vanaf 2 september op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde