Grey's Anatomy is morgen terug, met een nieuwe McDreamy

Grey's Anatomy is morgen terug, met een nieuwe McDreamy

Morgen start VIJF met het nieuwe twaalfde seizoen van Grey’s Anatomy. Voor Meredith en co is alles veranderd. Meredith verloor haar partner, de vader van haar kinderen, een collega en de liefde van haar leven. Ze probeert de draad van haar leven terug op te pikken, maar dat blijkt niet evident. En het leven in het Grey-Sloan Memorial Hospital gaat gewoon door, het ziekenhuis verwelkomt zelfs een nieuwe knappe dokter. Dr Nathan Riggs is een cardiothoraal chirurg en een oude bekende van April en Owen.

Nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy – Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde