Goed nieuws voor de soapfans, want Neighbours: A New Chapter komt naar GoPlay en Play5

Goed nieuws voor de soapfans, want Neighbours: A New Chapter komt naar GoPlay en Play5

Vanaf 5 februari van maandag tot donderdag

Heuglijk nieuws voor de soapfans, want de Australische soapreeks is binnenkort te zien op Play5 en op GoPlay. De iconische reeks volgt het reilen en zeilen van de bewoners van Ramsay Street in het fictieve Erinsborough. De zonovergoten buitenwijk van Melbourne is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse soapfans en staat garant voor emotie, drama én humor.

Neighbours was voor veel Australische acteurs een springplank voor hun carrière. Grote namen als Magrot Robbie, Russell Crowe, Chris Hemsworth, Naomi Watts, Heath Ledger, Nathalie Imbruglia, Simon Baker passeren in de reeks. En ook de prijzenkast van de populaire reeks werd al mooi gevuld. In de loop der jaren heeft de show zo'n 89 Logie Award nominaties ontvangen, waarvan het er 31 heeft gewonnen. De show won in 1997 de prijs voor Beste aflevering in een dramaserie bij de Australian Film Institute Awards en mocht daarnaast maar liefst zes Australian Writers' Guild awards in ontvangst nemen.

Neighbours is vanaf 5 januari van maandag tot donderdag te zien op GoPlay en op Play5.

Elke dag van maandag tot donderdag rond 14u40 op GoPlay en op Play5.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde