Goed nieuws voor alle Temptation Island fans

Goed nieuws voor alle Temptation Island fans

Temptation Island USA, binnenkort op VIJF

Wie geen genoeg kan krijgen van Temptation Island, kan binnenkort genieten van een nieuw seizoen op VIJF. Temptation Island USA, de Amerikaanse realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan.

Op het zonovergoten Hawaïaanse eiland Maui testen de koppels of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Ze zullen, gescheiden van hun partner omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. De koppels hebben geen enkel contact met elkaar, maar krijgen wel beelden te zien van het gedrag van de ander.

Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Nog meer drama, vanaf 4 september elke vrijdag op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde