Een avond vol spelplezier met Gert en Kristel in de Stephensonstraat

Een avond vol spelplezier met Gert en Kristel in de Stephensonstraat

Morgen in een nieuwe aflevering van Nieuwe Buren

Nog een kleine week en Karen en James trekken de deur van hun woning in de Stephensonstraat achter zich dicht. Het duo trekt naar woonzorgcentrum Gravenkasteel in Sint-Amands waar ze samen met een groep kinderen een rolstoelcarwash voor de bewoners organiseren. ’s Avonds komen Gert Verhulst en Kristel Verbeke op bezoek voor een avond vol spel en plezier. Aangezien het hun laatste week is, besluit het duo om hun bejaarde vrienden te verrassen met een matinee in dienstencentrum de Portugesehof. De nummers, van Joy Orbison tot Elvis Presley, repeteren ze in een Antwerpse karaokebar. Op financieel vlak gaat het er slecht aan toe. Karen en James ontdekken dat ze nog maar 75 euro over hebben, maar nemen toch nog een ondoordachte beslissing wanneer ze niet aan de geur van verse frietjes kunnen weerstaan…

Morgen om 21u20 op VIJF. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde