Geert Hunaerts to the rescue in een nieuw seizoen van Help, Mijn Man is een Klusser!

Geert Hunaerts to the rescue in een nieuw seizoen van Help, Mijn Man is een Klusser!

Vanaf morgen op VIJF

Op donderdag 7 september start het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man is een Klusser!, het realityprogramma waarin Geert Hunaerts hulp biedt aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. De man in kwestie wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn gedrag en met een professioneel klusteam aan het werk gezet.

In de eerste aflevering maken we kennis met Jocye en Philippe. Het koppel kocht zes jaar geleden een huis in Maldegem waar nog steeds heel wat werk aan is. Philippe zit boordevol plannen, maar de snelheid van uitvoering laat veel te wensen over. Het is nochtans belangrijk dat het huis snel in orde geraakt, want ze hebben twee kinderen met autisme die extra zorg en structuur nodig hebben. Joyce is het lange wachten beu en wil dat haar kinderen eindelijk een veilige en gezellige thuis hebben. Philippe zal dus uit zijn pijp moeten komen...

Elke donderdag om 21u20 op VIJF.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde