Frikandellen, feest en een jarige Claire in Chateau Meiland

Frikandellen, feest en een jarige Claire in Chateau Meiland

Martien: “Doe mij maar drie frikandellen speciaal en een patat oorlog”

De Meilandjes hebben hun Franse chateau achter zich gelaten voor een boerderij in Hengelo. En zoals we de familie kennen is er ook daar altijd iets te doen.

Feest bij de familie Meiland want kleine Claire is jarig en mag drie kaarsjes uitblazen. En dat vieren ze groots met pannenkoeken, een nieuwe trampoline én eten van de snackbar.

Maar als echte driejarige, zit ze midden in de peuterpuberteit dus niets is leuk en alles is gewoon 'nee'. Ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe reuze trampoline, nee!

Om hun nieuwe leven in Nederland goed te beginnen, besluit de familie om eindelijk weer eten bij de snackbar te kopen. Na twee jaar in Frankrijk lusten ze wel wat frikandellen.

Maxime: “Hoé lekker is dit? Ik heb dit zo erg gemist, ik kan wel janken.”

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20u35 op Play5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde