Fotomateriaal: Geert Hunaerts en Jan Kooijman binnenkort bij VIJF

Fotomateriaal: Geert Hunaerts en Jan Kooijman binnenkort bij VIJF

Op 13 april start het nieuwe seizoen van Help, mijn man is een Klusser, het realityprogramma waarin Geert Hunaerts hulp biedt aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. De man in kwestie wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn gedrag en met een professioneel klusteam aan het werk gezet.

Diezelfde dag start ook Opgejaagd, het nieuwe programma met Jan Kooijman, waarin hij vrouwen helpt wiens privacy wordt geschonden, door stalking, of door cyberstalking.

Contacteer ons
Francesca Belmadani Persfotoverantwoordelijke VIER en VIJF
Francesca Belmadani Persfotoverantwoordelijke VIER en VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde