Fans overspoelen het terrein van de Meilandjes

Fans overspoelen het terrein van de Meilandjes

"Wat een gezeik!"

In deze aflevering van Chateau Meiland blijkt Martien Meiland een natuurtalent als fotograaf voor de fotoshoot van Maximes modelijn en fans overspoelen het Chateau.

De modelijn van Maxime is klaar voor de verkoop, er moeten alleen nog even foto's worden gemaakt met haarzelf als model. Ze hoopt op een leuke fotoshoot buiten met stel koeien, maar die staan net vandaag niet in de wei. Martien heeft een beter idee: wat is nu een mooier decor dan het chateau?

Dat blijkt ook als Martien de gite inricht. Bijna is alles klaar en kunnen ze verhuizen.

Nu de Meilandjes bijna weer naar Nederland verhuizen, dagen er steeds meer fans op die de familie nog een laatste keer in het Chateau wil spotten. Dit tot grote ergernis van Martien.

Nieuwe afleveringen van Chateau Meiland elke dinsdag om 20u35 op Play5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde