Ergste en vuilste huis ooit voor Michèle en Roel

Ergste en vuilste huis ooit voor Michèle en Roel

Een emotionele aflevering van De Huisdokter

Als er ooit mensen zijn geweest die de hulp van de Huisdokter absoluut nodig hebben, dan zijn het wel Jimi en Sabrina. Hun huis oogt vuil, onverzorgd en rommelig. En dat is nog een understatement. Slagen Michèle en Roel erin het om te toveren tot een verkoopbaar exemplaar?

De Huisdokter - Morgen om 21u30 bij VIJF

Jimi (24) en Sabrina (26) vormen samen met hun drie kinderen Lukas (6), Nim (4) en Jayden (2 maanden) een nieuw samengesteld gezin. Met hun vijfjes wonen ze in een arbeiderswoning in Boom, op slechts enkele honderden meters afstand van provinciaal domein De Schorre, beter gekend als het terrein waar Tomorrowland één keer per jaar neerstrijkt en waar je vanuit de tuin van de woning gratis en voor niets van kan meegenieten.

Hoewel Jimi en Sabrina elkaar al jaren kennen, sloeg de vonk pas over in 2013. Niet veel later trok Sabrina bij Jimi in in de woning die hij samen met zijn ex-vriendin kocht. Sabrina vond de donkere, verouderde woning van in het begin maar niets. En met de laatste gezinsuitbreiding wordt het huis met slechts twee slaapkamers echt wel te klein voor de voltallige familie. Tijd voor een nieuwe start, maar dan moet het huis natuurlijk eerst wel verkocht geraken. Maar na negen maanden is er nog steeds nauwelijks interesse. In de straat staan wel vijf huizen te koop en Jimi en Sabrina zijn absoluut niet tegen de concurrentie opgewassen. Het huis oogt vuil, onverzorgd en rommelig. De keuken is  het woord 'keuken' nog amper waard met een geïmproviseerd campingvuur, een frietketel met meer vet naast dan in de pot en vuilbakken die er langs de buitenkant minstens even vuil uitzien als de inhoud.  
Nadat Michèle van de eerste schok bekomen is, vliegt ze er samen met haar team in om de woning om te toveren tot een aantrekkelijk en vooral netjes exemplaar waarvoor potentiële kopers wel graag hun portemonnee bovenhalen.

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde