"Er hangt liefde in de lucht"

"Er hangt liefde in de lucht"

De final dates in de laatste aflevering van Celebs Gaan Daten.

In de vorige aflevering mochten Jarne en Justine eindelijk op date, vond Pommeline opnieuw de liefde en werd Diaz zijn geduld op de proef gesteld, "Die date van mij heeft mij laten zitten!".

In deze aflevering mogen onze celebs hun ultieme date uitnodigen op een final dinner date met hun medekandidaten en Goedele en Jani. "Er hangt liefde in de lucht", aldus Pommeline.

Op die bewuste final date grijpt Diaz zijn kans en neemt hij Chey apart. "Ik vind toch dat er tussen ons al van mixer 1 een klik was ...", biecht de blonde Gentenaar op.

Zijn experts Jani Kazaltzis en Goedele Liekens tevreden en geslaagd in hun missie? Je ziet het vrijdag in de laatste aflevering van Celebs Gaan Daten op VIJF.

Vrijdag om 20u35 op VIJF.

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde