Eline De Munck presenteert Be You(tiful) morgen zonder make-up en met veel lef

Eline De Munck presenteert Be You(tiful) morgen zonder make-up en met veel lef

 

Eline De Munck en haar soulsister Lies presenteren morgen Be You(tiful). Eline, zonder make-up, Lies met behulp van allerlei schoonheidsmiddeltjes. Eline heeft het over buiken, het lichaamsdeel waar vrouwen volgens onze lichaamsenquête het meeste complexen over hebben en tegelijk ook het deel van haar lichaam waar ze zelf het meeste problemen mee heeft. Bij Eline op de sofa morgen, twee grote liefhebbers van alle soorten buiken: chocolatier Dominique Persoone en Hollywoodresident Laurens Nuyens. En zangeres en fitness- en bikinimodel Axelle Aerts legt er bij Laurens de zweep op: ze introduceert hem in de wereld van het bodyshapen…

 

Be You(tiful) – Morgen om 21u15 op VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde