Eerste kampvuur hakt erin: "Of het mij pijn doet? Die zet mij echt te kakken, sorry"

Eerste kampvuur hakt erin: "Of het mij pijn doet? Die zet mij echt te kakken, sorry"

Beelden kampvuur slaan in als een bom: Donna gooit armband van Nico in het vuur

De singles beslisten in de vorige aflevering dat Deborah en Wouter Temptation Island meteen moesten verlaten. We maakten kennis met Efrain en Aylin uit Rotterdam. Aylin sprak met Efrain af dat ze beiden niet te veel alcohol mogen drinken. Maar eens Efrain in de mannnenvilla toekomt, lijkt hij zich niet al te veel aan te trekken van deze afspraak.

Nieuwe twist: singles kijken mee naar de kampvuurbeelden

Voor de vrouwen volgt er deze aflevering het allereerste kampvuur. Omdat de singles dit jaar belangrijk zijn dan ooit, krijgen ze de kans om in de villa mee te kijken naar de kampvuurbeelden die de vrouwelijke koppelhelften te zien krijgen. Julia, Aylin, Delphine en Donna krijgen het enorm moeilijk tijdens het zien van de eerste beelden bij het kampvuur. Bij Donna slaan de beelden in als een bom: “Hij maakt mij echt belachelijk, vent toch! Of het pijn doet? Die zet mij echt te kakken, sorry.” Donna is zo in shock dat ze de armband, die ze van Nico kreeg bij hun afscheid, richting het kampvuur gooit.

Temptation Island: Love or Leave, vrijdag om 20u35 op Play5

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde