Een voorjaar bij VIJF zonder guilty pleasures: only pleasure!

Een voorjaar bij VIJF zonder guilty pleasures: only pleasure!

Dubbele portie Temptation Island, en gloednieuwe VIJF-programma’s voor zowel Jani als Astrid

There's no such thing as a guilty pleasure, there's only pleasure. Waarom zou de VIJF-kijker zich schuldig moeten voelen om dat stukje chocolade of haar favoriete tv-programma? Niet dus, en laat dat de boodschap van de populairste vrouwenzender van Vlaanderen dit voorjaar zijn. Vanaf 1 februari kunnen VIJF-kijkers schaamteloos genieten van het nieuwe seizoen van Temptation Island. VIJF zorgt die dag niet voor één aflevering van ongegeneerd plezier, maar start het nieuwe seizoen meteen met een dubbelaflevering.

Een week later, op 8 februari, gaat de gloednieuwe reeks van Astrid Coppens - in een ver 'Wonderland'verleden Bryan - van start. In 'Astrid' keert VIJF terug naar Hollywood voor het vervolgverhaal van de bekende Belgische in Los Angeles. Haar wonderland ziet er - vier jaar later-  helemaal anders uit, met als grootste lichtpunt haar grote liefde, de Vlaamse Bram.

Samen met de meest vrouwelijke films en series brengt VIJF dit voorjaar nog twee nieuwe Vlaamse programma's. In de nieuwe reeks 'Complex' helpt VIJF samen met een team van plastisch chirurgen mensen die die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk. Jezelf aanvaarden zoals je bent, is makkelijk gezegd, als je voldoet aan de norm. Er is niks verkeerds aan imperfect zijn, maar die ene imperfectie kan iemands geluk soms echt in de weg staan. De getuigen uit 'Complex' hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat als een schaduw boven hun geluk hangt. Zij worden door het team geholpen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.  En ook Jani is dit voorjaar bij VIJF te zien, met een gloednieuw programma. In Shopping Queens gaan vier vrouwen de strijd met elkaar aan om kans te maken op de titel van ‘Shopping Queen’. De opdracht; scoor voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit. Hiervoor krijgt iedereen hetzelfde budget, topstylist en VIJF-lieveling Jani geeft - zoals steeds- zijn ongezouten mening over de geshopte outfit.

Ontdek het voorjaar van VIJF hier: http://www.vijf.be/voorjaar2017

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde