Een unieke blik op de bijzondere wereld van de woonwagenbewoners in 'Bij ons op het kamp'

Een unieke blik op de bijzondere wereld van de woonwagenbewoners in 'Bij ons op het kamp'

Piet Junior: "Al mijn broers heten Jan of Piet"

In het nieuwe Nederlandse realityprogramma 'Bij ons op het kamp' krijgen we inkijk in een bijzondere gemeenschap die normaal gesproken gesloten blijft voor de buitenwereld, weinig mensen weten namelijk hoe het er echt aan toe gaat op een woonwagenkamp.

In de eerste aflevering maken we kennis met woonwagenbewoner Mario, die zijn succesvolle dj-carrière direct liet vallen toen hij hoorde dat zijn oma ziek was. Oma heeft maar liefst 109 klein -en achterkleinkinderen, maar de band met Mario is heel speciaal. Mario woont nu in een piepkleine caravan op het miniatuurkampje van oma in Utrecht om voor haar te zorgen. De gemeente weigert namelijk een vergunning af te geven voor een staanplek.

In elke aflevering van Bij ons op het kamp komen er terugkerende personages en nieuwe kleurrijke, markante woonwagenbewoners voorbij. Ze laten de bruisende en mysterieuze cultuur van het kamp zien.

Bij ons op het kamp, elke donderdag om 20u35 op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde