Een spannende dag voor Sam en mama Lies in een nieuwe aflevering van Dance Dreams

Een spannende dag voor Sam en mama Lies in een nieuwe aflevering van Dance Dreams

Voor Sam is het één van de belangrijkste dagen in haar nog jonge leven. Ze gaat van start met een traject dat ervoor zal zorgen dat haar transitie ook officieel medisch is begonnen. Hier staat ze voor enkele moeilijke keuzes en vertelt ze openhartig over de impact van die beslissingen. Een spannende dag voor zowel Sam als mama Lies.

De zeventienjarige Lana Verkest blinkt uit in verschillende dansgenres. Van disco tot modern. Ze wordt dan ook veel gevraagd voor workshops en demonstraties. Maar vandaag is het nog wat anders: ze is uitgenodigd door TikTok ster Sarah Bossuwé om een workshop disco te geven aan een zestigtal kinderen.

Story image

Lee Arrendell is een getalenteerde studente dans uit Antwerpen. Dat Lee geboren is voor het podium is geen verrassing, ze is de dochter van Gina Brondeel, zangeres van X-session en acteur George Arrendell. Ondanks haar gebrek aan wedstrijdervaring, waagt ze toch haar kans in de voorronde van de Dance Waves Competition.

Story image

Dance Dreams vanaf 21 december op Play5 en Goplay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde