Een nieuw verbazingwekkend seizoen - met Mc Dreamy - van Grey's Anatomy morgen op Play5

Een nieuw verbazingwekkend seizoen - met Mc Dreamy - van Grey's Anatomy morgen op Play5

Eindelijk opnieuw genieten van Mc Dreamy

We hebben er op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver, het langverwachte nieuwe seizoen van Grey's Anatomy start vanaf morgen op Play5.

In het nieuwe seizoen zien we hoe de dokters zich storten op de moeilijke uitdaging om de wereldwijde pandemie COVID19 onder controle te krijgen.

Mc Dreamy is back!

Ook keert in het zeventiende seizoen een oude bekende terug. Onze all time favorite Derek Sheperd komt terug op ons scherm. Hij verschijnt in een droom van Meredith Grey tijdens haar strijd met het coronavirus.

Patrick Dempsey verliet de serie na elf seizoenen om zich meer op zijn familie te focussen. Meredith Grey ging door zonder hem en inmiddels zitten we al aan seizoen zestien. Hoog tijd voor die comeback dus!

Play5 start meteen met een dubbele aflevering van je favoriete serie.

Grey's Anatomy is terug! Vanaf donderdag 25 maart om 20u35 op Play5.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde