Een nieuw huis, nieuwe buren en een nieuwe oude auto voor Karen en James

Een nieuw huis, nieuwe buren en een nieuwe oude auto voor Karen en James

Karen en James zeggen hun luxeleven vanaf morgen 30 dagen lang vaarwel. Maar voor ze hun intrek nemen in hun huisje in Hoboken, gaan ze samen eten in 'Het Zilte", afscheid nemen in stijl en met twee sterren dus. 
Afscheid nemen van hun luxeleven, dat betekent ook afscheid nemen van de smartphone en andere luxeproducten. Karen schrikt wanneer ze te horen krijgt dat ze haar haardroger niet mag meenemen naar de Stephensonstraat. Maar dat is slechts één van de vele aanpassingen die ze zal moeten maken...
Het duo zet morgen ook hun eerste stappen als vrijwilligers in de bejaardenzorg en dat zorgt meteen al voor een lach én een traan.

Nieuwe Buren, morgen om 21u15 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde