Een kijk in het leven van het 11 jarige topmodel Summer: "Ik zie het niet als werk, ik vind het leuk om te doen"

Een kijk in het leven van het 11 jarige topmodel Summer: "Ik zie het niet als werk, ik vind het leuk om te doen"

Summer De Snoo: Picture Perfect

Summer De Snoo: Picture Perfect, een documentaire over het Nederlandstalige topmodel. Ze is pas 11 jaar oud, maar ze wordt nu al vergeleken met het Friese supermodel Doutzen Kroes. Wat zijn haar drijfveren, hoe gaat ze om met alle kritiek en wat is de rol van haar ouders?

De nog jonge Summer de Snoo is hard op weg de wereld te veroveren. Modehuizen in Milaan en Amerika staan voor Summer in de rij en contracten liggen klaar.

De Antwerpse documaakster en regisseur Cheeru Mampaey volgde Summer en haar familie en geeft in drie delen een persoonlijk kijk in hun leven. De realityserie laat zien wie Summer is, wat ze graag doet en wat ze allemaal leuk vindt. Zo gaat de reeks over haar modellenwerk, naar school gaan of tijd doorbrengen met haar familie op de camping. 

Summer: Picture Perfect ,woensdag 6 januari om 20u35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde