Dubbele portie Jani morgen op VIJF

Dubbele portie Jani morgen op VIJF

Karen en James moeten zijn opdracht tot een goed einde brengen in Nieuwe Buren

Is Jani deze week beland in het huisje van de zeven dwergen? Of is dit gewoon de boerderij van Nele (27) en Tom (36)? City boy Jani waant zich in Bokrijk en moet zich vermannen om dit groene domein te betreden. Nele vindt hij terug naast een van haar paarden en Tom houdt zich schuil in de serre. Dit zegt meteen ook alles over hun vaste styling. Tom is een echte rastafari met dreadlocks en houdt van losse, beweeglijke broeken met gaten ter hoogte van, jawel, het kruis. Nele omschrijft zichzelf als zijnde sexy en sportief, maar haar beenverwarmers en tienertopjes doen haar jonger lijken dan dat ze in werkelijkheid is. Nele en Tom zijn op zoek naar elkaars sexyness en gaan deze week samen met Jani een spectaculaire make-over tegemoet. Uiteraard met respect voor de natuur van hun twee mooie lichamen.

Ook in een nieuwe aflevering van Nieuwe Buren duikt stijlgoeroe Jani op. Omdat er op kleding geen leeftijd staat, daagt hij het duo uit om drie bejaarden te restylen. Karen en James storten zich vol overgave op de opdracht en toveren het drietal voor één dag om in de sterren van het rusthuis. Karen en James wonen ondertussen al enkele dagen in hun huisje in Hoboken en ze beginnen te beseffen dat de uitdaging toch moeilijker is dan eerst gedacht. Zo mist Karen de luxe van een haardroger en heeft James het budgetvriendelijk shoppen nog steeds niet onder de knie…

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde