Drama & een eerste vuurpijl in een nieuwe aflevering van Temptation Island Vips

Drama & een eerste vuurpijl in een nieuwe aflevering van Temptation Island Vips

"Hij stelt me zo teleur"

De beelden van het eerste kampvuur kwamen hard aan, de koppels hadden niet verwacht dat gemaakte afspraken zo snel verbroken konden worden en al snel worden er drastische beslissingen genomen.  Channah is nog steeds volledig van slag door de beelden: “Ik ben er gewoon klaar mee. Het liefst wil ik hem slaan.”

De mannen worden door Kay verrast met een Miami Vice pool party​ en bij de vrouwen beslissen de mannelijke verleiders met wie ze op date gaan. De spanning bouwt alleen maar verder op door een verrassende wending: 2 onverwachtse singles doen hun intrede in de villas. Op de pool party maken de mannen het wel heel gezellig en worden er een aantal afspraken verbroken, dit levert de vrouwen een vuurpijl op en ze weten meteen wat dit wil zeggen: slecht nieuws. Pommeline voelt de bui al hangen: "de vuurpijl is denk ik voor mij, ik heb gewoon zo'n voorgevoel."

Temptation Island Vips Vrijdag 21.15 op VIJF

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde