Dorien Leyers presenteert binnenkort het nieuwe VIJF-programma 'Complex'

Dorien Leyers presenteert binnenkort het nieuwe VIJF-programma 'Complex'

Vanaf 15 maart - na afloop van het succesvolle 'Astrid' -  komt VIJF met 'Complex', een nieuw programma met Dorien Leyers als host. In 'Complex' helpt Dorien samen met een team van plastisch chirurgen mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk. Jezelf aanvaarden zoals je bent, is makkelijk gezegd, als je voldoet aan de norm. Er is niks verkeerds aan imperfect zijn, maar die ene imperfectie kan iemands geluk soms echt in de weg staan. De getuigen uit 'Complex' hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat hen belemmert. Zij worden door Dr Fabrice Rogge, Dr Bart Decoopman, Dr Carl Van Waes en Dr Luc Van Doorne geholpen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Imperfectie is in, maar wat als een mankementje niet langer charmant is en als een schaduw boven je geluk hangt?

Dorien Leyers presenteert, praat met de getuigen - voor en na de operatie -, staat in de operatiezaal, en praat met het team van chirurgen:

"We volgden twintig kandidaten met een serieus complex voor, tijdens en na de plastische ingreep die hen van dat complex moet helpen. Die complexen zijn zeer uiteenlopend. We hebben mensen die problemen hebben met hun oren, met haaruitval, tanden, borsten, buik of benen. Zowat elk lichaamsdeel komt aan bod. We willen vooral de vooroordelen rond plastische chirurgie, een vooroordeel dat ik eerlijk gezegd ook had, wegnemen en duidelijk maken dat deze specialisten er heel vaak voor zorgen dat mensen zich opnieuw gewoon normaal kunnen voelen en niet langer meester moeten zijn in het verstoppen van hun anders zijn."

Complex met Dorien Leyers - Vanaf 15 maart, elke woensdag om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde