Dorien Leyers is terug met een nieuw seizoen van Complex

Dorien Leyers is terug met een nieuw seizoen van Complex

Vanaf zondag 3 september op VIJF.

Zondag 3 september gaat het tweede seizoen van Complex van start. Dorien Leyers helpt - samen met een team van plastisch chirurgen - mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk. De getuigen uit Complex hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat hun dagelijkse leven in de weg staat. Zij worden door Dr Carl Van Waes, Dr Fabrice Rogge, Dr Bart Decoopman en Dr Luc Van Doorne geholpen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Aflevering 1

Sylviane werd enkele jaren geleden ernstig ziek. Ze overwon de kanker, maar haar lichaam, en dan vooral haar gezicht, verouderde spectaculair door de ziekte. Ze is bijna 47 nu, maar ze ziet er door haar vele rimpels bijna 60 uit. Dat mag ze horen telkens ze met haar vriendinnen met de motor gaat rijden: Sylviane is de jongste biker sister, maar iedereen schat haar veel ouder – mensen, en dan vooral mannen, denken dat ze de oma van het gezelschap is. Haar verrimpeld gezicht is voor Sylviane een ware obsessie geworden. Overal in haar huis hangen spiegels, waarin ze dagelijks haar rimpels telt. Haar sociaal leven en haar liefdesleven lijden eronder. Maar… Sylviane wil daar eindelijk verandering in brengen. Ze wil opnieuw een gezicht dat bij haar leeftijd past en hoopt op een facelift.

Yannick is een 21-jarige rechtenstudent. Als kind al was hij een dikkerdje, en enkele jaren geleden woog hij nog bijna 150 kilo. Yannick besefte dat het zo niet verder kon, en ging resoluut op dieet. Door intensief te sporten, hield hij zijn lichaam in vorm. Maar… er is één ding dat hij niet wegkrijgt, noch met diëten noch met zijn dagelijkse work out: het extreme huidoverschot aan zijn buik. Yannick is nog jong en wil niet voor de rest van zijn leven met dit lichaam blijven zitten. Zijn liefdesleven lijdt eronder, net als zijn sociaal leven, en hij schaamt er zich verschrikkelijk voor – gaan zwemmen is voor hem al een hele uitdaging. Het heeft hem timide en onzeker gemaakt. Voor Yannick is het dus nu of nooit…

Complex - telkens op zondag om 20u30 op VIJF.

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde