"Door mijn complex aan mijn borsten heb ik geen eigenwaarde meer"

"Door mijn complex aan mijn borsten heb ik geen eigenwaarde meer"

Zondag in Complex

Stefanie is 30 en heeft drie schatten van kinderen. Die voedt ze alleen op. En dat heeft alles te maken met haar complex. Stefanie heeft namelijk geen borsten, ze heeft er ook nooit gehad, zelfs niet toen ze zwanger was. Zelfs de kleinste maat van bh is al veel te groot voor haar. Dat heeft ervoor gezorgd dat Stefanie een wel bijzonder onzekere vrouw is geworden. Ze is jaloers op vrouwen die wél borsten hebben en ze is er ook zeker van dat mannen haar sowieso onvolledig en onaantrekkelijk vinden. Het complex heeft haar haar relatie gekost, en zorgt ervoor dat ze momenteel niet buiten komt - en dus niet open staat voor een nieuwe partner. Stefanie hoopt dat ze nu eindelijk borsten kan krijgen via een borstvergroting. Omdat ze alleen voor haar kinderen zorgt, heeft ze dat zelf nooit kunnen betalen.

Sofie is 45 en heeft dan weer te grote borsten. Ze heeft momenteel een H-cup, maar zelfs als jong meisje had ze al bijzonder grote borsten. Los van het feit dat Sofie het zelf niet mooi vindt, bezorgen haar grote borsten haar ook ontzettend veel fysieke ongemakken. Ze heeft bijvoorbeeld zoveel last van nek- en rugpijn dat ze dagelijks naar de kinesist moet. En door het gewicht dat ze dag na dag moet torsen, heeft ze putjes in haar schouders gekregen. Ook sporten is trouwens ontzettend moeilijk met zo’n grote borsten. En daardoor zit Sofie zo’n beetje gevangen in een vicieuze cirkel; ze moet bewegen om te vermageren, maar kan dat niet door haar grote borsten, en zo verdikt ze enkel maar – waardoor haar borsten nog groter worden. Enkel een borstverkleining lijkt haar te kunnen helpen. Maar… is het in haar geval wel mogelijk?

Complex - Zondag om 20u30 op VIJF.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde