Dochters van bekende Vlamingen strijden om het kroontje van Shopping Queen

Dochters van bekende Vlamingen strijden om het kroontje van Shopping Queen

Vier dochters van een of meer bekende ouders trotseren in de week van 24 april de Leuvense binnenstad om er een outfit te scoren waarmee ze Vlaanderens grootste fashion autoriteit willen bekoren. Maxine Michiels (25), Laura Van Tongelen, (24), Maartje Van Neygen (22) en Jasmine Vermassen (27) krijgen elk een bijzonder accessoire toegewezen dat als basis moet dienen voor hun styling. Jani is deze week extra gul en verhoogt de inzet naar 500 euro. Benieuwd of de vier dochters de succesvolle genen van hun bekende ouders hebben geërfd?

Shopping Queens - Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 bij VIJF.

 

Dinsdag 24 april
MAXINE:
The good, the bad and the fashionable: Maxine (25) is de dochter van Soulsister Paul Michiels. Deze knappe brunette is de Vlaamse horse whisperer en paardentrainster van beroep. Maxine’s bohemian look is erg beïnvloed door the Wild Wild West, waar ze geregeld naartoe reist voor haar job. Houd je teugels stevig vast, want Maxine is hier om te winnen. Howdy cowgirls!   

 

Woensdag 25 april
LAURA: Familie-acteur Chris Van Tongelen heeft er het volste vertrouwen in dat oogappel Laura (24) met glans zal slagen voor de modieuze uitdaging. Laura krijgt immers al jarenlang een stylish voorbeeld van schlagerband De Romeo’s. Deze schoonheidsspecialiste is ook leerlingenbegeleidster en heeft een zwak voor Disney. Ze houdt dan ook van kleur in de kleerkast en op de catwalk.


Donderdag 26 april
MAARTJE:
Maartje (22) heeft met haar muzikale ouders Sanne en Erik Van Neygen al ettelijke stappen gezet in de wereld van glitter and glamour. Deze mooie nachtegaal houdt van een gewaagde look en ziet Taylor Swift als haar Amerikaanse sister from another mister. “Er is een verschil tussen braaf en lief. Ik ben lief, maar daarom niet braaf”. Trekt dit rebelse engeltje straks haar stoute schoenen aan op de catwalk?


Vrijdag 27 april
JASMINE:
Met strafpleiter Jef Vermassen als vader aan haar zijde, weet Jasmine (27) keurig de moderegels te volgen. Dé place to be om te shoppen volgens deze jongedame? Molenbeek! Met Audrey Hepburn als ultiem stijlicoon en een heuse bling bling-verslaving lijkt deze opdracht haar op het lijf geschreven. Toch?

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde