Dit zijn de eerste minuten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

Dit zijn de eerste minuten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

"Dit is de ultieme test: het is erop of eronder"

Vier koppels met een onzekere relatie wagen een sprong in het diepe. Bert en Delphine, Nico en Donna, Wouter en Julia & Koen en Deborah worden twee weken van elkaar gescheiden en gaan de ultieme relatietest aan. In het vurige Spanje gaan ze op zoek naar antwoorden en zoeken ze uit of er misschien wel iemand beter bij hen past. Wie verlaat Temptation Island: Love or Leave met zijn of haar ware liefde?

Wat doet het met de koppels om omgeven te worden door knappe singles, die ook op zoek zijn naar een echte connectie? De vrijgezellen zijn dit jaar belangrijker dan ooit, hun stem en oordeel over de koppels zullen bepalend zijn. Vinden de koppels ware liefde of blijkt hun partner de liefde van hun leven te zijn?

Temptation Island: Love or Leave, meteen met dubbele aflevering vanaf 27 augustus om 20u35

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde