"Dit is een van de mooiste cadeaus die ik ooit heb gekregen"

"Dit is een van de mooiste cadeaus die ik ooit heb gekregen"

Morgen op VIJF

Het zelfvertrouwen van Anja en Laïla ​lijdt al jaren onder hun complex. Samen met een team van chirurgen gaat Dorien Leyers op zoek naar een oplossing die hun levens voorgoed zal veranderen.

De 45-jarige Anja was vroeger het mooiste meisje van de klas. En ze had een stralende glimlach. Op haar twintigste lag de wereld dan ook aan haar voeten: Anja nam deel aan Miss-verkiezingen en ze werd fotomodel. Maar na haar tweede zwangerschap veranderde haar leven ingrijpend. Na een fout gelopen tandartsconsult verloor Anja zowat al haar tanden. Nu komt ze al bijna tien jaar niet meer buiten en schaamt ze zich ontzettend hard voor haar gebit. Kunnen de dokters Anja helpen en haar opnieuw tanden geven? En zal Anja eindelijk haar glimlach terugvinden?

Ook de 28-jarige verkoopster Laïla schaamt zich voor haar lichaam. Laïla lijkt gelukkig met haar man Erwin en haar vier kinderen, maar dat is voor een stuk schijn: ze heeft een ontzettend complex. Enkele jaren geleden heeft Laïla een tweeling gekregen, en de hangbuik die daar het gevolg van is, krijgt ze ook met sporten niet weg. De buik staat een normaal sociaal leven in de weg en ook haar relatie met Erwin lijdt eronder. Kan een buikwandcorrectie Laïla eindelijk terug een buik geven die bij haar leeftijd past?

Complex - morgen om 20u35 op VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde