Deze 5 Celebs gaan op zoek naar ware liefde in Celebs Gaan Daten

Deze 5 Celebs gaan op zoek naar ware liefde in Celebs Gaan Daten

Vanaf vrijdag 25 oktober om 20.35 op VIJF

Hoe voelt het om de schaamte opzij te zetten en te daten met onbekenden? In Celebs Gaan Daten gooien vijf single celebrities zich dit najaar in een datingavontuur om vrank en vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen. En dat doen ze onder het waakzame oog van Jani Kazaltzis en Goedele Liekens. De kijker volgt alles op de voet en op het einde wordt de balans opgemaakt: bloeit er iets moois voort uit de dates of blijven ze single?

Justine De Jonckheere

Story image
"Ik heb zo de indruk dat ik niet echt het ideale type man aantrek, heel vaak zijn ze vijf jaar jonger dan mijn vader en dat is misschien wat raar."

De knappe 27-jarige West-Vlaamse is nu zo’n drie jaar single en vindt dat daar verandering in mag komen. Ze staat zeker open voor nieuwe liefde en doet daarom een beroep op het datingadvies van Jani en Goedele.

Justine mist niet echt iets in haar leven dankzij haar toffe job en het warme nest waar ze thuis nog steeds in vertoeft. Toch merkt ze dat ze af en toe iemand mist waar ze bij terecht kan na een lange werkdag. Een type heeft ze niet echt, maar charisma en humor zijn enorm belangrijk voor de ex-Miss België.

Justine valt ook doorgaans op een oudere man, maar dat wilt niet zeggen dat de leeftijdsgenoten van haar vader kanshebbers zijn. De grootste turn-off voor de 27-jarige, zijn mannen die gedronken hebben: “daar valt geen leuk gesprek meer mee te voeren”, aldus Justine.   

 Pommeline Tillière

Story image
"Ik wil niet iemand die ook zo in de spotlight staat als ik, liever wat lowkey."

De 25-jarige Pommeline is sinds een tijdje single maar nog niet helemaal ready to mingle. Na de relatie met Fabrizio is Pommeline naar eigen zeggen het geloof in de ware liefde helemaal kwijt. Met haar deelname aan Celebs gaan Daten zet ze toch al een stap in de goede richting. Wat ze zeker moet leren is om niet meteen op het uiterlijk af te gaan, want dat heeft haar in het verleden nog niet veel goeds opgeleverd.

​De ideale man van Pommeline is stoer, groot en zit onder de tattoos. Meestal valt de Gentse op de verkeerde mannen. Pommeline wil iemand met humor en liefst van al iemand die buiten de spotlights staat. Last but not least is de ideale man van de blondine een zachtaardig persoon en niet iemand die zichzelf altijd op de eerste plaats zet.

Flirten kan de blondine naar eigen zeggen niet goed, ze laat zich liever verleiden. Een totale afknapper is een man die te "gelekt en gestrekt" gekleed is, een beetje rock ’n roll mag niet ontbreken voor Pommeline.

Jarne Baele

Story image
“Mijn ouders zijn ondertussen 30 jaar getrouwd en nog altijd samen, dàt is waar ik naartoe wil."

De Limburger bekend van Love Island is naar eigen zeggen zeker happy single maar hij blijft diep vanbinnen toch een relatiemens. Met de hulp van Jani en Goedele hoopt Jarne dan ook dat ene meisje te leren kennen. Alles is voor de 24-jarige software verkoper een uitdaging, zo ook vrouwen versieren en doorgronden. “Ik vind het heel fascinerend om te zien hoe een vrouw naar me kijkt en me voor het eerst aanraakt.”

Jarne droomt zeker van een gezin en kindjes, de relatie van zijn ouders is voor hem dan ook een echt voorbeeld. “Mijn ouders zijn ondertussen 30 jaar getrouwd en nog altijd samen, dàt is waar ik naartoe wil."

De ideale vrouw voor Jarne is er eentje met haar op haar tanden, die zowel mooi opgemaakt kan zijn als casual en niet bang is om haar handen eens vuil te maken. Een verstandig, rustig meisje dat op tijd en stond op haar strepen staat. Te laat komen is voor de ex-Islander een echte afknapper. Daarnaast vindt hij een onverzorgde uitstraling ook een echte no-go. Zijn huidige single status is volgens Jarne te wijten aan het feit dat hij erg kieskeurig is en snel op iemand uitgekeken raakt.

Diaz Pena Verlez

Story image
“Wat ik graag doe is een meisje eens laten zitten op date, dan pas kun je zien hoe graag ze wilt daten met jou.”

Diaz, bekend van zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch, is ondertussen al even single en vindt dat het tijd wordt om zich te settelen. De Gentenaar met Spaanse roots is nu 27 en is klaar voor de volgende stap in het leven.

Hij gelooft zeker in ware liefde en heeft die naar eigen zeggen ook al gevoeld in één van zijn vorige relaties. De gespierde Spanjaard heeft een zwak voor meisjes met buitenlandse roots, daarnaast vindt hij het heel belangrijk dat je goed met je partner kan praten over alles.

Voor Diaz mag zijn vriendin gerust de broek dragen in de relatie, een bazig type schrikt hem zeker niet af. Qua uiterlijk hecht hij vooral veel belang aan een verzorgde look. Diaz is zeker een jaloers type, voor hem geldt de regel “wat van mij is is van mij”.

Diaz heeft een bijzondere tactiek om te kijken of een meisje wel écht met hem wil daten:“Wat ik graag doe is een meisje eens laten zitten, dan pas kun je zien hoe graag ze wilt daten met jou.”

Diaz is ook een echte flirter en is zeker niet bang om op een meisje af te stappen. Verder heeft Diaz naar eigen zeggen een goed hart en goede seks te bieden aan zijn toekomstige vlam.

Chey Ciani

Story image
"Ik ben wel echt een relatie persoon, ik heb ook altijd lange relaties gehad."

Chey is ondertussen enkele maanden vrijgezel en is naar eigen zeggen niet happy single. Het model is helemaal klaar om de ware liefde te vinden, iemand om alles mee te delen dus waagt ze de sprong samen met de andere celebs.

Haar ideale partner is volgens Chey iemand die haar helemaal steunt, een soulmate. Een man moet echt ambitieus zijn en een doel in het leven hebben. Mooie tanden zijn voor Chey enorm belangrijk, daarnaast vindt de Nederlandse een verzorgd sportief uiterlijk ook een echte must. Een man die ook wel bescheiden is, niet te vol van zichzelf.

Op datinggebied is Chey een leek, ze date namelijk nooit, gelukkig zijn Goedele en Jani er om haar de kneepjes van het vak te leren!

 Celebs Gaan Daten - vanaf vrijdag 25 oktober 20.35

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde