Delphine onthult reden voor haar jaloers gedrag: de mannen- en vrouwenvilla staan volledig op hun kop

Delphine onthult reden voor haar jaloers gedrag: de mannen- en vrouwenvilla staan volledig op hun kop

"Ik pak mijn valies en ik ben weg"

Na het heftige kampvuur in de vorige aflevering, blijven de mannen met onbeantwoorde vragen achter. In de vrouwenvilla praten de mannelijke singles nog na over de bekentenis van Delphine: zij biechtte op dat ze ooit in hun huis een een camera heeft gehangen. De mannelijke singles begrijpen niet waarom iemand zo jaloers kan zijn.

Wanneer Monica een bezoekje brengt aan de villa, wil Delphine haar nog even apart spreken. Door de vorige bekentenis van Delphine lijkt ze jaloerser dan ooit, maar ze wil graag nog iets vertellen aan Monica. Iets wat ze had afgesproken met Bert om niet te delen. Zal de groep na deze onthulling beter begrijpen waarom Delphine zich zo gedraagt?

​Het gesprek tussen Monica en Delphine slaat bij Bert in als een bom. Het leven op Temptation Island: Love or Leave zal wellicht nooit meer hetzelfde zijn. “Ik ga alleen naar huis hé. Ik ga hier de connectie aangaan en wie weet vind ik iemand. Steek dat hartje maar aan aan de overkant”, vertelt Bert. Zowel de mannenvilla als de vrouwenvilla staan volledig op hun kop.

Temptation Island: Love or Leave, vrijdag om 20u35 op Play5 en GoPlay.be

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde