De voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland

De voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland

"Wat goeeeeed, proost allemaal, op het boek"

In de laatste aflevering van Chateau Meiland komt Martiens boek uit. Eindelijk is zijn leven niet alleen op tv te volgen, maar kan je alles nog nalezen in zijn boek, ook de ellende van vroeger.

Martien: "ik ga drie boeken signeren en die ga ik random tussen de bestellingen steken. Met dus een echte handtekening van moi, weet je wel, dat is mij in het Frans, moi."

Het wordt een grootse, feestelijke presentatie met de hele familie in galakleding. Tenminste, dat was de bedoeling. Wie had gehoopt Erica in feestjurk te zien, wordt teleurgesteld want de winkel heeft de verkeerde outfit gestuurd.

Chateau Meiland, de voorlopig laatste aflevering om 20u35 op Play5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde