De singles hebben beslist: koppel moet Temptation Island vroegtijdig verlaten

De singles hebben beslist: koppel moet Temptation Island vroegtijdig verlaten

Maak kennis met het nieuwe koppel: Efrain & Aylin

In Temptation Island: Love or Leave zijn de vrijgezellen dit jaar belangrijker dan ooit. Hun stem en oordeel over de koppels zijn bepalend. Wanneer de singles merken dat iemand zich niet genoeg openstelt, kunnen ze een koppel in de gevarenzone plaatsen.

Als het zwembad gaat oplichten, dan is een van de koppels in gevaar. In de mannen- en vrouwenvilla weten ze alleen niet voor wie het precies bedoeld is want het zwembad licht op in beide villa’s. De koppels krijgen dan nog 24 uur de tijd om toch de connectie aan te gaan. Lukt dit niet, dan bepalen de singles wie direct Temptation Island: Love or Leave moet verlaten.

In aflevering 3 hebben de vrijgezellen in beide villa’s het zwembad doen oplichten. Ze zijn van mening dat iemand zich niet kan openstellen en de persoon in kwestie geen kans geeft aan de vrijgezellen om hem/ haar beter te leren kennen. Bert en Delphine, Nico en Donna, Wouter en Julia of Koen en Deborah – wie zal Temptation Island meteen moeten verlaten? Dat ontdek je vrijdagavond om 20u35 op Play5.

Welkom Efrain en Aylin!

We maken kennis met een nieuw koppel: Efrain en Aylin uit Rotterdam. Efrain is 24 jaar oud, model en acteur. Hij is een sociale jongen en valt op sportieve, slanke vrouwen. Hij heeft al twee jaar een relatie met Aylin: zij is 22 jaar oud, sales medewerkster en model. Aylin is een zorgzaam type en valt op sociale en ondernemende jongens. Ze gaan samen deze ultieme relatietest aan en hopen een antwoord te vinden op de vraag of ze de ware zijn voor elkaar.

Temptation Island: Love or Leave, vrijdag 3 september om 20u35 op Play5

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde