De Meilandjes maken het huis van de kerstman onveilig

De Meilandjes maken het huis van de kerstman onveilig

De allerlaatste en extra lange aflevering van Kerst met de familie Meiland

De familie Meiland geniet met volle teugen van hun sneeuwvakantie in Zweden. In een magisch winter wonderland gaan ze op pad met husky’s, overnachten ze in een ijshotel en worden ze uitgenodigd bij de Kerstman thuis. Hun vakantiehuisje toveren ze om in een kerstpaleis zoals alleen de familie Meiland dat kan. Martien duikt de keuken weer in en samen vieren ze kerst met veel gezelligheid en cadeaus.

De allerlaatste en extra lange aflevering van Kerst met de familie Meiland, dinsdag 29 december om 20u35 op VIJF en VIJF.be.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde