De Meilandjes laten Frankrijk achter zich

De Meilandjes laten Frankrijk achter zich

VIJF opent het nieuwe seizoen morgen met het allerbeste van Chateau Meiland

Chateau Meiland pakt op waar het vorige seizoen eindigde: de coronacrisis. De familie werkt keihard om het kasteel verkoopklaar te maken en eindelijk met scheurende banden richting hun nieuwe stulpje in Hengelo te gaan. De show gaat gewoon door in Nederland, waar het gezin moet uitvogelen wat de volgende onderneming zal worden. 

Het nieuwe seizoen van de Meilandjes staat dus in teken van verhuizen, ze laten het Franse leven achter zich.

Maar voor het zover is blikken we terug op de afgelopen seizoenen en hun avontuur. In een speciale compilatie aflevering zien we wat er in de vorige seizoenen allemaal is gebeurd met de familie Meiland.

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20u35 op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde