De Meilandjes houden grote schoonmaak op het chateau

De Meilandjes houden grote schoonmaak op het chateau

Martien: "Er mogen geen chiens meer naar boven, ik moet wat verzinnen"

De eerste kijkers zijn in aantocht en iedereen op het chateau is druk in de weer om de laatste klusjes in orde te maken. Je krijgt maar één kans op een eerste indruk, dus moet het kasteel schoon, opgeruimd en perfect ingericht zijn. Het is een race tegen de klok. Op de valreep besluit Martien dat nog één detail ontbreekt: de geur. Het hele huis dient te worden geparfumeerd.

Nadège is bezig aan een grondige poetsbeurt in de Chateau, maar wordt hele tijd tegengewerkt door Bommel en Bijoux. Gelukkig is Martien er met een creatieve oplossing.

Nieuwe afleveringen van Chateau Meiland elke dinsdag om 20u35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde