De makelaars van Million Dollar Listing Los Angeles zijn terug, vanaf morgen op VIJF

De makelaars van Million Dollar Listing Los Angeles zijn terug, vanaf morgen op VIJF

Extravagante makelaars in het al even extravagante Los Angeles

De waanzinnige makelaars van Million Dollar Listing Los Angeles zijn terug, vanaf morgen wekelijkse een dubbele portie op VIJF om 20u35.

Het elfde seizoen van de reeks volgt Josh Altman, James Harris, David Parnes, Tracy Tutor en Josh Flagg. De ambitieuze makelaars gooien opnieuw alles in de strijd om high-end onroerend goed te verkopen in de glamoureuze regio in en rond Los Angeles, waaronder het prestigieuze Beverly Hills en Malibu.

De makelaars gebruiken hun charmes, knappe uiterlijk en zakelijk inzicht om de concurrentie een stapje voor te blijven in de bikkelharde vastgoedwereld.

Naast hun drukke werkleven zitten de makelaars privé natuurlijk ook niet stil, van huwelijken tot kinderen en relaties, de Amerikaanse huizenjagers geven alles bloot in het nieuwe seizoen van Million Dollar Listing Los Angeles.

Million Dollar Listing Los Angeles, vanaf morgen, om 20u35 op VIJF.

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde