De laatste verleiding tijdens de ultieme dreamdate

De laatste verleiding tijdens de ultieme dreamdate

ELke: 'Diep vanbinnen zegt een klein stemmetje: Elke, blijf toch gewoon met hem samen.'

Vandaag staan de dreamdates op het programma, traditioneel de apotheose van Temptation Island. Zach: 'Ik ben één keer de fout in gegaan in deze temptation en dat is met één persoon. Ik nodig die persoon graag uit om goeie beelden af te geven en dat is Romee.'

Karim: 'Mijn keuze is gevallen op Cheyenne. Ik werd onbewust naar haar toe getrokken, dus ik denk wel dat zij mijn temptation is.

De koppels brengen 24 uur door met hun favoriete vrijgezel, en dat in absolute luxe. Het enige wat ze moeten doen is nog 1 keer bewijzen dat ze sterker zijn dan de verleiding, maar dat blijkt niet voor iedereen een haalbare kaart. ELke: 'Diep vanbinnen zegt een klein stemmetje: Elke, blijf toch gewoon met hem samen.'

Simone: 'Ik wil proosten op een beter leven na Temptation.'

Temptation Island, elke vrijdag om 20u35 bij VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde