De kijker heeft beslist: deze Islanders hebben de ware liefde gevonden en mogen naar huis met €25.000

De kijker heeft beslist: deze Islanders hebben de ware liefde gevonden en mogen naar huis met €25.000

"Het voelt heel onwerkelijk, net een droom!"

Matthëus & Jaimy, Mert & Joan, Gianni & Eilish en Giuliano & Feline waren nog in de race om de winnaars van Love Island België/Nederland te worden.

Na een zoektocht van zes weken naar de ware liefde, kroonde de kijker Joan en Mert tot lovebirds van Love Island 2020!

Joan en Mert waren het enige finalistenkoppel dat al van dag één in de villa een stel vormde en dus vrij snel door hadden dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

"Ik had al gewonnen met hem, het voelde niet als een wedstrijd", aldus Joan.

Gianni en Eilish, het verliefde koppel dat samen de villa binnen is gekomen als bombshells, zijn tweede geworden. Giuliano en Feline hebben de derde plek bemachtigd. Het prille koppel Matthëus en Jaimy eindigde op de vierde plek.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde