De huwelijksreis van Astrid en Bram

De huwelijksreis van Astrid en Bram

Morgen in de voorlopig laatste aflevering van Astrid

Astrid is op bezoek in Antwerpen. Ze neemt haar mama mee naar de kapper en vervolgens naar Lunch Lounge 'Het Gebaar' waar ze een nieuwe creatie van Chef Roger Van Damme mogen proeven. Moeder en dochter praten over het verleden en de toekomst.

Omdat cyberpesten very uncool is, heeft Astrid een bewustwordingscampagne op poten gezet. Ze heeft enkele van haar bekende vrienden opgetrommeld om met de volle schoonheid van hun lichaam voor de lens van Bram te poseren. De kalender met #NOTOTHEHATERS moet pestkoppen op andere gedachten brengen.

Als kers op de taart heeft Bram een verrassing van formaat voor Astrid. Niemand is ervan op de hoogte. Het duo vertrekt op reis, bestemming en doel onbekend. Het blijkt de ultieme meisjesdroom te zijn: Bram regelde - zonder medeweten van Astrid - een intieme huwelijksceremonie op een paradijselijke plek. Hoe en waar Astrid Mrs. Coppens werd, ontdek je morgen bij VIJF.

Astrid - Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde