De eerste mannen wisselen van huishouden in Op een ander

De eerste mannen wisselen van huishouden in Op een ander

"Nieuwe regel: Hotel papa, c'est fini"

Twee vaders wisselen voor vier dagen van gezin. Renato gaat enkele dagen verblijven in het gezin van Luc, Renato is streng opgevoed, Luc daarentegen is een brave huisvader die in huis bijna alle taakjes op zich neemt.

De familie Geerts (Luc) is een zeer hecht gezin waar ze alles met elkaar kunnen bespreken. ​ Mama Diana heeft het gezin meegenomen in haar liefde voor spiritualiteit. Luc runt de boel thuis, de kinderen hoeven enkel hun voeten onder tafel te schuiven, "wij zijn verwende nesten."

Renato daarentegen is zelf streng opgevoed en wil ook dat zijn kinderen een degelijke opvoeding krijgen.

"Ik vraag altijd aan mama of papa moet ik je helpen?".

Renato heeft ook een duidelijk beeld van wat een man moet doen binnen het huishouden. De schouders van het gezin, de kostwinner en beschermer, zo wil hij ook zijn zoon opvoeden. Bovendien hebben de kinderen ook al kleine taken in huis.

Op een ander, elke dinsdag om 20u35 op Play5 en Goplay.be

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde