De dreamdates én het allerlaatste kampvuur morgen in een dubbelalfevering van Temptation Island

De dreamdates én het allerlaatste kampvuur morgen in een dubbelalfevering van Temptation Island

Temptation Island zit er bijna op. Maar vóór dat de partners elkaar terug zien bij het laatste kampvuur gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. 24 uur brengen ze met deze single door op één van de mooiste plekjes van Thailand. Kunnen ze deze laatste dag aan de meest ultieme verleiding weerstaan?

En op die vraag krijg je morgen ook al meteen het antwoord, want VIJF brengt morgen niet één, maar twee afleveringen van Temptation Island. De koppels zien elkaar dan terug op het allerlaatste kampvuur van Temptation Island. Naast een emotionele confrontatie krijgen de koppels ook nog de laatste beelden van de droomdate te zien...

Volgende week brengt VIJF de laatste aflevering van Temptation Island. Hoe kijken de koppels terug op hun deelname aan Temptation Island? Maar vooral: wie van de koppels hebben er nog altijd een relatie, en wie niet… 

Temptation Island - Morgen om 21u05 bij VIJF

 

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde