De dokters van Grey's Anatomy zijn vanaf morgen terug

De dokters van Grey's Anatomy zijn vanaf morgen terug

En Katerine Heigl schittert als advocate in de gloednieuwe serie Doubt

Grey’s Anatomy is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte VIJF-waarde en een vaste afspraak voor haar kijkers. Inmiddels is de populaire ziekenhuisserie al toe aan het veertiende seizoen dat morgen van start gaat op VIJF. Op woensdag 25 april zendt VIJF de 300e (!) aflevering van Grey's Anatomy uit waarin er wordt teruggeblikt op alle voorgaande seizoenen.

Seizoen 13 van Grey's Anatomy eindigde met een heftige explosie in het ziekenhuis waarbij veel slachtoffers vielen. In het nieuwe seizoen krijgt het ziekenhuis na de brand een make-over. Ook maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stelt Meredith (Ellen Pompeo) alles in het werk om de zus van Owen (Kevin McKidd) te helpen. Zij was jarenlang vermist, maar blijkt toch nog te leven. Owen had alle hoop om haar levend terug te zien al opgegeven... 

Vanaf morgen schittert ook Katherine Heigl (bekend van Grey’s Anatomy en de film Knocked Up) in de nieuwe dramareeks Doubt als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt die betrokken lijkt te zijn bij een brutale misdaad.

Het veertiende seizoen van Grey's Anatomy en de gloednieuwe serie Doubt starten morgen op VIJF. Telkens op woensdag om 20u35 en 21u25.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES , SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES , SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde